Flink wat Belgen op Rock Werchter

België barst van het muzikaal talent. Dat vertaalt zich ook in de affiche van Rock Werchter. Eerder was al bekend gemaakt dat Warhaus, Bazart, Tourist LeMC, Soulwax en Oscar and The Wolf naar Rock Werchter 2017 komen. Daar werden deze week ook Het Zesde Metaal, Warhola, Tout Va Bien, Vuurwerk, J. Bernardt en Tamino aan toegevoegd.

Het programma ziet er inmiddels zo uit:

Donderdag 29 juni: Arcade Fire, Kings of Leon, The Chainsmokers, Imagine Dragons, Lorde, Prophets Of Rage, Agnes Obel, Mark Lanegan Band, Mura Masa, Xavier Rudd, Cigarettes After Sex, Het Zesde Metaal, Tout Va Bien, Warhola, Whitney.

Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar And The Wolf, Royal Blood, Bazart, Birdy, Future Islands, Kaleo, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Warhaus, White Lies, Maggie Rogers, Tamino, Vuurwerk.

Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182, Bonobo (live), Crystal Fighters, Jimmy Eat World, Passenger, Charli XCX, Frank Carter & The Rattlesnakes, Glass Animals, J. Bernardt, Machine Gun Kelly.

Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Soulwax, Dropkick Murphys, G-Eazy, The Kills, The Lumineers, Rae Sremmurd, Rag’n’Bone Man, Tourist LeMC, Benjamin Clementine, Nothing But Thieves.

Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − twaalf =