Groezrock op één naam na compleet

Geduld wordt beloond, en dat is bij Groezrock niet anders. Sinds eind november wachten we op een nieuwe lichting namen. De lichting van vandaag maakt de line-up op één naam na compleet.

Het festivalterrein zal dit jaar iets kleiner zijn dan vorig jaar. Dat maakt dat er niet langer ruimte is voor de Impericon.de-Stage. Niet getreurd echter, naast deze bittere pil heeft Groezrock ook heel wat fijns te melden.

Het Meerhoutse festival ontvangt dit jaar met Gorilla Biscuits, Cro-Mags en No Turning Back drie hardcore legendes. Meer hardcore is er in de gedaantes van Wolf Down, Incendiary en Blood Youth. Ska-core legendes Choking Victim zakt voor de allereerste keer af naar Europa.

Verder geven ook Swingin’ Utters present. En omdat je nooit genoeg Jack Dalrymple op je festival kan hebben, wordt ook toyGuitar aan de line-up toegevoegd. Liefhebbers van melodieuze punkrock komen dan weer aan hun trekken met Red City Radio, Nothington en Mobina Galore. Voor de pop-punkers strikt Groezrock Zebrahead, Boston Manor en Call It Off.

Met Skyharbor haalt Groezrock voor het eerst een Indiase band naar Meerhout. Voorts staat ook mewithoutyou op de planken. Ook de nieuwe rockband Trade Wind, met leden van Stick To Your Guns en Stray From The Path, is erbij. Net als Arcane Roots trouwens en fimster Gellert Grindelwald (Harry Potter and the Deathly Hallows), die met Counterfeit in Meerhout speelt.

Ook aan brute Belgen geen gebrek dit jaar. Met Cocaine Piss, Brutus, F.O.D. en Young Hearts presenteert Groezrock het beste wat België op dit moment te bieden heeft.

Groezrock vindt plaats op 29 en 30 april in Meerhout met o.a. Pennywise, The Menzingers, Stick To Your Guns en Cock Sparrer. Info en tickets: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 3 =