Patti Smith twee keer in OLT Rivierenhof

Openluchttheater Rivierenhof is goed op dreef. Kon het al een eerste concertavond uitverkopen met Franz Ferdinand op 30 augustus, dan presenteert het OLT nu een tweede klepper van formaat: Patti Smith maakt haar opwachting op zowel 1 als 2 augustus.

Patti Smith is een creatief talent van de bovenste plank. Naast muzikante en zangeres is zij ook actief als schrijfster, dichteres, schilderes én fotografe. Maar bovenal is zij de grondlegster van het punkgenre, en één van de weinige figuren die de pure rock ‘n roll belichaamt. Met singles als “Horses”, “Hey Joe”, “Gloria”, “Because The Night” en “People Got The Power” verzet zij zich tegen de algemeen geldende regels en cultiveert ze haar rebellie.

Ieder van Patti Smith’s optredens wordt ontvangen op uitzinnige reacties van pers en publiek. De punkdichteres zette in 2015 The Barn van Rock Werchter compleet op zijn kop en ook afgelopen zomer deed ze haar reputatie als ultiem rock ‘n roll-icoon alle eer aan met twee legendarische concerten op Esperanzah Floreffe en Jazz Middelheim Antwerpen. Patti Smith kondigt vandaag niet één, maar twee nieuwe Belgische concerten aan. Het Openluchttheater Rivierenhof ontvangt haar en bandleden Tony Shanahan, Jackson Smith en Seb Rochford op 1 en 2 augustus op het meest feeërieke podium van het land. Tickets voor beide concerten gaan in verkoop op woensdag 22 februari om 13u.

Info en tickets: www.oltrivierenhof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + vijf =