London Grammar, Editors, PJ Harvey en meer voor Pukkelpop

Pukkelpop maakt vandaag met een reeks van liefst 79 namen zijn eerste acts bekend. In augustus komen onder meer Mumford & Sons, The XX, Bastille, Editors, London Grammar en PJ Harvey naar Kiewit.

Donderdag 17 augustus maken The XX, Editors, Interpol, PJ Harvey en Sigma alvast hun opmerking. Daarnaast zijn ook ABRA, Amelie Lens, Beautiful Swimmers, Ben Klock, Chance The Rapper, Cypress Hill, Dave Clarke, Denzel Curry, Gerd Janson b2b Prins Thomas, Intergalactic Lovers, Joy Orbison, Kollektiv Turmstrasse, Len Faki, Mac DeMarco, Moderat, Petit Biscuit, Robert Hood Live, Sigala, Stikstof, The Naked & Famous, Tornado Wallace, Ty Segall, Vince Staples en Watsky bevestigd.

Vrijdag 18 augustus wordt ingevuld met Bastille, Elbow, London Grammar, George Ezra en The Flaming Lips als meest klinkende namen. Verder kan je die dag ook nog Bjarki, Black Lips, Boys Noize live, Clean Bandit, Dan Shake, Fakear, Julia Jacklin, Macky Gee, Mefjus feat. Maksim MC, Mind Against, Mount Kimbie, Mr Oizo, Newmoon, Oh Wonder, Oliver Heldens, Palace, Parov Stelar, Perfume Genius, RØDHÅD, Sevn Alias, Tove Lo, Walking On Cars en What So Not aan het werk zien.

Mumford & Sons en Flume sluiten Pukkelpop af op zaterdag 19 augustus. Maken die dag eveneens hun opwachting: Bear’s Den, Paul Kalkbrenner, At The Drive In, BADBADNOTGOOD, Bakermat live, Band Of Horses, Ben UFO, Billy Talent, Car Seat Headrest, Cashmere Cat, Death Grips, Dub Fx, Fritz Kalkbrenner, Marshmello, Migos, Moose Blood, Rise Against, Shame en The Pretty Reckless.

Tickets zijn te koop vanaf nu woensdag 22 februari 2017. Een dagticket kost 99 euro, een weekend kost je 199 euro.

Pukkelpop vindt plaats van 16 t/m 19 augustus in Kiewit, Hasselt. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × twee =