Afro-Latino geeft headliners prijs

Zijn de dagen momenteel wat grijzer, dan is er Afro-Latino festival in Bree om daar weer wat kleur aan te geven. De organisatoren zijn er vroeg bij dit jaar en presenteren vandaag met Daddy Yankee, Ozuna en La Pegatina hun headliners.

Reggaetonliefhebbers komen aan hun trekken op zowel vrijdag 7 als zaterdag 8 juli. Dan spelen respectievelijk Daddy Yankee -exclusief voor België- en Ozuna -exclusief voor West-Europa- ten dans. Op zondag 9 juli is er een groot feest dankzij de bruisende mix van Rumba Catalana, Ska en Cumbia dankzij het prettig gestoorde La Pegatina.

Het Afro-Latino Festival vindt plaats op 7, 8 en 9 juli op festivalterrein Berkenbroek in Bree. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 8 =