Justice, Metronomy en meer voor Dour Festival

Justice, Metronomy, Nina Kraviz, Russ en The Black Madonna vervoegen Die Antwoord op de affiche van Dour Festival 2017.

Tien jaar na hun verschroeiende DJ-set komt Justice terug naar Dour, om het festival op zondag 16 juli op de Last Arena af te sluiten met hun kraakverse live set! Ook Metronomy staat weer paraat om het festival mee te nemen op haar geweldige pop-ritmes en de vintage/moderne sound van hun nieuwe album “Summer 08”.

De eerste naam voor de Red Bull Elektropedia Balzaal is niet de minste: Nina Kraviz prijkt bovenaan de affiche van vrijdag, de dag die in het teken zal staan van geweldige techno onder de blote hemel! Russ, hip hop-sensatie uit Atlanta, USA zal de taak op zich nemen iedereen wakker te schudden en mee te slepen op de tonen van “Fuck it, I’ll do it myself”! Elektronica-diggers tot slot komen aan hun trekken met The Black Madonna.

De ticketverkoop start op vrijdag 9 december om 12u.

Dour Festival vindt plaats van 12 t/m 16 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 9 =