Ook Alt-J komt naar Rock Werchter

“We are delighted to announce that we will be playing the Rock Werchter festival in Belgium, 2nd July, 2017. Met die woorden kondigt Alt-J op Facebook zijn komst aan naar Rock Werchter.

Bij Rock Werchter blijft het voorlopig nog stil omtrent de aankondiging van Alt-J. Verwacht wordt, dat de organisatie omstreeks 16u zelf naar buiten komt met het nieuws. De aankondiging door Alt-J brengt het totaal aantal gekende namen nu op 7: Kings Of Leon en Arcade Fire staan er op donderdag 29 juni, Radiohead op vrijdag 30 juni. Blink 182, Linkin Park en System of A Down staan er op zaterdag 1 juli en Alt-J samen met Foo Fighters op zondag 2 juli.

Rock Werchter vindt plaats van 29 juni t/m 2 juli. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 17 =