BRDCST met Forest Swords, Thundercat en meer

In het voorjaar van 2016 hield AB de nuleditie van BRDCST boven de doopvont: een nieuw indoor voorjaarsfestival waarbij uiteenlopend maar bovenal inspirerende artiesten verwelkomd werden. Ook tijdens de tweede editie, die loopt van donderdag 6 april t/m zondag 9 april, zullen muzikale grenzen onbestaande zijn dankzij de komst van o.a. Thundercat, Forest Swords, Hauschka en Chve.

De Ancienne Belgique heeft recent een eerste lading namen gelost en komt op de proppen met Forest Swords, die bereid werden gevonden om een avond te cureren. Er wordt voorrang gegeven aan acts die in het verleden nog niet op het AB podia stonden, waaronder Nidja Minaj, Oliver Coates, Roger Robinson & Disrupt en Felicia Atkinson. Forest Swords zal op zijn beurt dan weer hun kersverse album voorstellen en de Belgische première van hun “Shrine (a solo dance piece)”, een dansvoorstelling waarvoor de groep de beklijvende muziek schreef, opvoeren.

Verder geven alvast Thundercat, Hauschka present “What if”, Shobaleader One (Squarepusher), Coseay Fanni Tutti (Throbbing Gristle) present “Ard Sex Music), Echo Collective plays “Amnesiac” (Radiohead), Shabaka And The Ancestors, Yusseff Kamaal, Chve, Moor Mother, Consouling Sounds present. De volledige line-up wordt midden januari vrijgegeven.

BRDCST vindt plaats in de Ancienne Belgique in Brussel van 6 t/m 9 april. Info en tickets: www.abconcerts.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 2 =