Nieuwe plaat én single voor It It Anita

Op vrijdag 4 november brengt de Luikse noise-rockband It It Anita zijn debuutplaat Agaaiin uit. Als opwarmer werd alvast de eerst single “25 (From Floor To Ceiling” met een bijhorende video op de wereld losgelaten.

It It Anita bestaat uit vier losgelaten projectielen, die vooral veel geluisterd hebben naar Fugazi, At The Drive-In en Sonic Youth. Maar It It Anita doet veel meer dan zijn invloeden herkauwen. De band klinkt uiterst dynamisch, onheilspellend én zeer gelaagd. En er gebeurt ook heel wat op en naast het podium. Zo ging het er aan toe op Eurosonic in Groningen en We Are Open in Trix eerder dit jaar, waar ze de ontdekking waren.

Agaaiin werd opgenomen in de Water Music Studios in New York bij John Agnello. De plaat verschijnt in de Benelux via Luik Records / N.E.W.S. en komt later uit in Canada, Japan, Spanje, Frankrijk en Polen. It It Anita speelt op 2 december in Vaartkapoen met Cocaine Piss, My Diligence en Massis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 6 =