Het levenslicht van Venus In Flames

Venus In Flames ontwaakt uit z’n winterslaap en iedereen mag het weten.

In 2014 scoorden Venus In Flames — wij mogen ook Jan De Campenaere zeggen — en Sarah Bettens tot in Griekenland met het zinderende “Dance With Me”. Sindsdien kroop Jan nog steeds geregeld het oor van menig luisteraar binnen, maar dan als songwriter ten dienste van anderen — check de credits van de laatste Dana Winner- of Clouseau-plaat maar eens.

Intussen bleef Jan echter ook voor zichzelf schrijven en dat heeft onder andere de nieuwe single “Light Of My Life” opgeleverd. Onderwerp van dienst is een “korte, maar hevige, existentiële crisis tijdens een zomerreis”, opgediend in een popsaus met toetsen van Crowded House en Elvis Costello. Meezingbaar als de pest dus, maar dat vergeven we Jan graag.

Light Of My Life:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + negentien =