Pukkelpop komt met meer namen

Op donkere dagen brengt Pukkelpop de zon in je huiskamer met een fijne lading nieuwe namen waaronder DJ Snake, Good Charlotte, Catfish And The Bottlemen, Ry X en Warhola.

DJ Snake zette in 2015 zijn naam achter twee van de meest straffe dancetracks: zijn eigen ‘Turn Down For What’ en Major Lazer’s ‘Lean on’. In datzelfde jaar was hij ook dé naam die de Boiler Room op Pukkelpop deed daveren. Deze editie komt hij dat kunstje minstens evenaren en dat met een nieuw album onder de arm.

Ook deze nieuwe namen gaan vol voor de dansvloer: DJ Craze, Dusky live, Hucci, The Jillionaire, Just Blaze, TroyBoi en Snakehips. Terug van weggeweest: de Amerikaanse poppunkers van Good Charlotte! En verder heel veel frisse namen als Catfish And The Bottlemen, Glass Animals, Josef Salvat, NAO, Ry X en Swindle.

Na Oscar And The Wolf, Soulwax en The Subs volgen er ook meer namen van eigen bodem: Amongster, Charlotte De Witte, Coely, Compact Disk Dummies, Tsar B, Warhaus, Warhola en Woodie Smalls zijn er allemaal bij op Pukkelpop 2016.

Helaas liet Wakrat weten dat ze hun geplande Europese tournee moeten annuleren en dus ook hun passage op Pukkelpop.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt met o.a. Soulwax, Grandaddy, The Temper Trap, Rihanna, Chvrches, Die Antwoord, The Kills, Warpaint, Wolfmother, The Chemical BrothersNoel Gallagher’s High Flying Birds, LCD Soundsystem en vele anderen. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − zeven =