Line-up Dour Festival helemaal rond

Dour Festival vervolledigt haar affiche met een 9de podium, gewijd aan nieuwe DJ’s en producers! Daarnaast voegt de festivalorganisatie ook nog acts zoals Slaves, Bombay, Steak Number Eight en The Black Heart Rebellion.

Gramatik rondt de zaterdagaffiche in de Last Arena en het Franse MHD zal donderdag op het grote podium zal staan. Openers van dienst: Sharko, Akro, City Kay, Dalton Télégramme, Jungle by Night et Senamo & Seyté (La Smala).

De dagen op de Cannibal Stage worden gevuld door Slaves, Bombay en Black Mirrors. Ook Cocaine Piss, Double Veterans, Silence is The Enemy, Regarde les Hommes Tomber, The Black Heart Rebellion en Steak Number Eight zijn van de partij.

’s Nachts is het dansen geblazen op de Cannibal Stage, met SHXCXCHCXSH, Hamza, Doctor P en Le Bask. Met Highlight Tribe en Loud wordt het iets psychedelischer.

De grootste verrassing: het 9de podium. De Cubanisto Dancing, waar Salut c’est cool iedereen met open armen zal ontvangen, elke dag, gedurende drie uur. Met het succes van Le Labo – een podium waar de meer experimentele live-groepen een kans kregen, dachten de organisatoren dat concept uit te breiden naar DJ’s en producers. Een beetje een mini-Red Bull Elektropedia Balzaal.

Elke dag (ja, elke dag!) zal Salut c’est cool de feestelijkheden in de Cubanisto Dancing openen met een 3u durend soundsystem-gebeuren.

Tot slot gaat Dour Festival de verschillende dagen ook iets meer thematisch afsluiten. Donderdag waagt het festival zich aan de toekomst van de R’n’B en abstracte elektronica. Vrijdag ligt de focus op wereldmuziek, afwijkend en avant-gardistisch. Zaterdag viert Dour Festival 10 jaar Forma.T, ideaal om haar amoureuze relatie met Dour te bejubelen. Zondag, tenslotte, sluit het festival af met de beste en nieuwste beatmakers en selector DJ’s.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − een =