Sterke lichting Belgische namen voor Eurosonic

Eurosonic, Europa’s grootste showcase festival, voegt opnieuw een 48-tal namen toe aan zijn affiche. Daarmee is het programma nagenoeg compleet. Tot de nieuwe lichting namen behoren onder meer Shaka Ponk, Birds That Change Colour, Catfish And The Bottlemen, Condor Gruppe, Raketkanon, Intergalactic Lovers en The Staves.

Alle nieuwe namen op een rijtje: Acid Baby Jesus (GR), All the Luck in the World (IE), All We Are (UK), Alo Wala (DK), Andreas Moe (SE), Birds that Change Colour (BE), Catfish and the Bottlemen (UK), Chef’Special (NL), Condor Gruppe (BE), Cotton Claw (FR), Cristobal and the Sea (UK), DeWolff (NL), Flo Morrissey (UK), Freddie Dickson (UK), God Damn (UK), Heymoonshaker (UK), Intergalactic Lovers (BE), Intertwine (NO), Isaac Delusion (FR), Kormac (IE), Kuenta i Tambu (NL), Mammút (IS), Marmozets (UK), Mister and Mississippi (NL), Moaning Cities (BE), Moodoïd (FR), Odd Hugo (EE), Ogris Debris (AT), Rae Morris (UK), Raketkanon (BE), Shaka Ponk (FR), Shura (UK), Soldier’s Heart (BE), Sunset Sons (UK), The Algorithm (FR), The Staves (UK), Urban Cone (SE), Warm Graves (DE).

Voor Noorderslag, het Nederlandse luik op zaterdag, zijn Ares, Cookachoo, Fumaça Preta, GANZ, Kypski, Mr Polska, SKIP&DIE, Snowapple, Sumera en Swinder aan de affiche toegevoegd.

De 29ste editie van Eurosonic Noorderslag zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2015. Eerder bevestigden o.a. Ella Eyre, Joy Welboy, Mapei, Mina Tindle, Zeltralheizung Of Death (Des Todes), Fismoll, Get Your Gun, Jack Garratt, Kate Tempest, Kid Astray, Pomrad, Sóley, SOAK en Oscar & The Wolf hun komst reeds. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + twaalf =