Affiche Les Ardentes compleet

Na de bevestiging van Mac Miller enkele dagen geleden, vervolledigt het Luikse festival Les Ardentes vandaag zijn affiche met de aankondiging van o.a. Christophe, Lilly Wood & The Prick, Noémie Wolfs en Soldier’s Heart.

Soldier’s Heart vervolledigt de line-up van donderdag 7 juli. Een dag later maken Christophe, Andy Stott (live), Noémie Wolfs en Kennedy’s Bridge het rijtje acts compleet. Caballero & Jeanjass werden als laatste act toegevoegd aan het programma van zaterdag 9 juli. Ocean Wisdom en Lilly Wood & The Prick tot slot ronden zondagprogramma af waarmee de line-up van Les Ardentes nu helemaal af is.

Les Ardentes vindt plaats van 6 t/m 10 juli in Luik. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 19 =