Grace Jones, K’s Choice, Channel Zero en meer voor Rock Zottegem

De 23ste editie van Rock Zottegem wordt een echte knaller. Naast Elvis Costello, Skunk Anansie, The Hives, The Kooks en De Jeugd van Tegenwoordig zakken ook de excentrieke popdiva Grace Jones (08/07), het metalgeweld van Channel Zero (09/07), K’s Choice (08/07), de balkanpunkband Gogol Bordello (09/07), Id!ots (09/07) en Fleddy Melculy (08/07) af naar Zottegem. De ticketverkoop start vandaag.

Organisator Kurt De Loor kijkt enthousiast uit naar de 23ste editie van zijn festival. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een zeer sterke affiche uit te bouwen. Het is bovendien een zeer vrouwelijke affiche met enkele vrouwelijke toppers. Zelf kijk ik al jaren uit naar een optreden van Grace Jones en Skunk Anansie op ons podium. Deze festivalzomer is het eindelijk zo ver! En wie had ooit gedacht dat Elvis Costello naar Zottegem zou komen. Dit hadden we 23 jaar geleden nooit durven dromen.”

Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli. Alle info: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =