Down The Rabbit Hole bevestigt 14 nieuwe namen

Vandaag worden veertien nieuwe bevestigingen voor Down The Rabbit Hole bekendgemaakt. Onder andere Lianne La Havas, Suede en De Staat komen naar het festival in Beuningen.

Het programma van Down The Rabbit Hole krijgt opnieuw een flinke boost. De festivalorganisatie schrijft Lianne La Havas, Suede, De Stat, Michael Kiwanuka, MØ, Rico & Sticks, Sivert Høyem, Factory Floor, Parquet Courts, DMA’s, Frightened Rabbit, PAUW, Spidergawd en Howard bij op de affiche.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 24 t/m 26 juni in Beuningen (NL) met o.a. The National, PJ Harvey, Ahnoni, Charles Bradley & His Extra Ordinaires, Courtney Barnett, Glen Hansard, Savages, Daughter, Rhodes en vele anderen. Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − vijf =