Anohni naar Down The Rabbit Hole

Een heel bijzondere act op Down The Rabbit Hole! Anohni –leadzanger/songwriter van Antony and the Johnsons- komt met een hagelnieuwe, revolutionaire liveshow naar een select groepje Europese festivals en in Nederland zie je haar exclusief in Beuningen.

Anohni ken je misschien beter als Antony Hegarty, de engelachtige singer/songwriter van Antony and the Johnsons. Voor haar nieuwe project ‘Hopelessness’ dook de Britse onder haar eigen naam de studio in met producers Oneohtrix Point Never en Hudson Mohawke. Deze spierballenflexers van Warp Records hebben elk hun eigen visie op begrippen als experimenteel, symfonisch en subtiel; perfect voor de grensverleggende Anohni. Het resultaat? Een majestueuze, zwartgeblakerde dance-/popplaat, waarop Anohni’s onomwonden brandbriefteksten over drones en ecocide je precies tussen je ogen raken. Knap als je daarna nog overeind staat, maar juich niet te vroeg: Anohni’s even revolutionaire als uitbundige liveshow blaast ook de laatste ongelovige hard van zijn sokken.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 24 t/m 26 juni in Beuningen (NL) met o.a. The National, PJ Harvey, Charles Bradley @ His Extra Ordinaires, Courtney Barnett, Glen Hansard, Savages, Daughter, Rhodes en vele anderen. Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × een =