Tal van nieuwe namen voor Paaspop

Het avontuurlijke en eigenzinnige karakter van Paaspop blijkt uit alle facetten van het festival en biedt bezoekers volop keuze. Zoals het grote aanbod van eten & drinken of de uitgebreide campingaccommodatie. Dat geldt vooral ook voor het onuitputtelijke programma. Daaraan is nu weer een flink aantal acts toegevoegd

In alfabetische volgorde zijn dat: 90’s NOW, Alle Farben, Beans & Fatback, Benny Rodrigues, Bombay, Carl Tricks, Dazzled Sticks, De Kraaien, De Rooie Jager Roodshow, Death Alley, The Dubbeez, Het Stickeruurtje met DJ Collektief Dave Grohl & The Topless DJ’s, High Voltage, Indian Askin, Irwan, James Fields, Jungle By Night, Klangkarussell, LAKSHMI, Moksi, Musest, No Mondays, Promise Land, Rene van Meurs, Rob Lee, Slash ’n Roses, Snaggletooth, St. Tropez, Tante Joke Karaoke Show, Twenty Six presents DAVID BOWIE, The Unforgiven, Vannstein, William Kouam Djoko live en Wouter S.

Paaspop vindt plaats op 25, 26 en 27 maart in Schijndel (NL). Alle info: www.paaspop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × een =