Underworld, The Subways e.a. op Dour Festival

Bij Dour Festival werd de affiche vandaag aangedikt met een verse lading namen waarmee vooral liefhebbers van elektronische muziek bediend worden. Onder meer Underworld, Dave Clarke, Four Tet en The Subways geven present.

Volgende acts worden aan de line-up toegevoegd: Underworld, Floating Points, Etienne de Crécy, N’To, David August, Pantha Du Prince, Dave Clarke, Len Faki, Mind Against, Four Tet, MCDE, Kerri Chandler, Jauz, Audio B2B Gridlok, (MC LowQui), Danakil, Biga*Ranx, Yannis Odua, Congo Natty, The Subways, Kadavar, Frank Carter & The Rattlesnakes, Destruction Unit, Islam Chipsy & EEK, Mdou Moctar, Odezenne en Jay Prince.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli met o.a. The Prodigy, Sigur Rós, Wiz Khalifa, The Soft Moon en Pixies . Info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − negentien =