Affiche Little Waves compleet

C-Mine Cultuurcentrum heeft zopas de laatste hand gelegd aan de affiche voor de komende editie van Little Waves. Als laatste namen werden Stef Kamil Carlens & band, Milo Meskens en Astronaute aan de line-up toegevoegd.

Stef Kamil Carlens is beeldend kunstenaar, muzikant en componist maar vooral performer. Live overtuigt hij al heel zijn carrière met dEUS, Moondog Jr. en Zita Swoon. Nu komt hij onder eigen naam naar buiten. Solo, maar met band, een échte primeur!

Milo Meskens schopte het via de Nieuwe Lichting naar de Ultratop tot hotshot op Studio Brussel. Ook hij is erbij op Little Waves.

Tot slot staat ook het heerlijk getalenteerde Astronaute op het programma. Als Astronaute brengt de Limburgse Myrthe Luyten, bekend als bassiste van Mad About Mountains, een mix van folk, pop en indie.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 9 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk) en bevestigde eerder al Villagers, Damien Jurado, Marble Sounds, Glenn Claes en william Fitzsimmons. Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − drie =