Boerenrock strikt Therapy?

Boerenrock voegt met Therapy? een stevige naam toe aan zijn programma. De Ierse rockband speelt ten dans op zaterdag 27 augustus.

Therapy? werd opgericht in 1989. Doorheen de jaren bouwde de band een stevig repertoire op met klassiekers zoals ‘Nowhere’ en ‘Die Laughing’ maar het was met ‘Diane’, een cover van Hüsker Dü, dat Therapy in 1995 zijn grootste hit gescoord.

Therapy? speelde meermaals op Rock Werchter voor een steeds groter wordende schare fans en mag zijn gitaren nu stilaan beginnen opblinken voor zijn doortocht in Kortenaken. Andy Cairns en co worden verwacht op zaterdag 27 augustus naast o.a. Golden Earring en De Jeugd Van Tegenwoordig.

Boerenrock vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + 11 =