Groezrock pakt stevig uit

Groezrock pakt na de aankondiging van Rancid uit met een nieuwe lichting namen. Onder meer Sick Of It All, Biohazard, No Fun At All, Sum 41 en Frank Turner And The Sleeping Souls zaken in het voorjaar af naar Meerhout.

Sick Of It All viert zijn 30ste verjaardag op Groezrock en zij brengen New York hardcore legendes Biohazard en Youth Of Today mee. Ook Burn en Dag Nasty spelen ten dans in Meerhout. Daarnaast tekenen ook Hatebreed, No Fun At All en Venerea present.

Naast deze ‘oude knarren’ presenteert Groezrock ook een fijne lichting jonger talent. Zoals Letlive, Modern Baseball en Night Birds. Rozwell Kid is eveneens van de partij samen met Pears, Bad Cop / Bad Cop, Emmure en Siberian Meat Grinder.

Feesten kan bij The Aggrolites en Less Than Jake. Pink je liever een traantje weg, dan zijn Blessthefall en Saosin meer je ding.

Groezrock presenteert ook een aantal exclusieve shows. Zo speelt Sum 41 hun eerste festivaloptreden sinds lang in Meerhout. Four Year Strong speelt een exclusieve Benelux show en The Movielife speelt exclusief op Groezrock voor het Europese vasteland. Eveneens exclusief in de Kempen: Dillinger Four.

Verder pakt Groezrock nog uit met de komst van Flatcat, Me First And The Gimme Gimmes, Juliette Lewis And The Licks en Frank Turner And The Sleeping Souls.

Tickets? Die zijn er uiteraard ook en bestel je via de officiële website van Groezrock.

Groezrock vindt plaats op 29 en 30 april in Meerhout. Info en tickets: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 4 =