Editors voor de zesde keer op Rock Werchter

Naast Red Hot Chili Peppers komen nu ook Editors op zaterdag 2 juli naar Rock Werchter. Dat heeft de festivalorganisatie vandaag bevestigd. En daarmee staat de teller topnamen voor de komende editie van het festival nu op vier.

Tom Smith en de zijnen staan volgende zomer voor de zesde keer op Rock Werchter. De band staat om vele reden in het gouden boek van het festival. In 2008 spelen ze er het 1000ste concert uit de geschiedenis, twee jaar later maken ze een hit (‘No Sound But The Wind – live’) op het podium. En als de groep in 2012 een moeilijk moment kent, putten ze -dixit Tom Smith- kracht en veel energie om door te gaan uit hun show op Rock Werchter. Het verhaal dat Editors in ons land schrijven is bijzonder straf. Editors hebben ondertussen al meer dan 20 keer opgetreden in België. Onder meer de Vooruit, Ancienne Belgique, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Paleis 12 en het Sportpaleis zetten hun deuren reeds open voor deze Britten en telkens waren de concerten uitverkocht. Hun vijfde album ‘In Dreams’, dat in oktober verscheen, werd -verrassend- met een clubshow in het Depot in Leuven gevierd. De belangstelling was voorspelbaar massaal.

Rock Werchter vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016 plaats in het Festivalpark in Werchter en bevestigde eerder al Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Florence + The Machine. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + zeven =