Rihana naar Werchter Boutique

Werchter Boutique presents, het avondfestival in Werchter, pakt ook dit jaar uit met een klepper van formaat. Rihanna komt op donderdag 21 juli 2016 naar Werchter Boutique in het kader van haar Anti World Tour. Support act Big Sean en special guest The Weeknd vergezellen haar in Werchter.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique presents Rihanna start op donderdag 3 december om 10 uur. Een regular ticket kost 85 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 141 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Alle info: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × een =