Paaspop pakt uit met Underworld, Tourist LeMC en meer

Paaspop kondigt vandaag de eerste 34 acts aan voor een nieuwe zinderende editie op festivalterrein De Molenheide in Schijndel, waaronder Underworld, Enter Shikari, Tourist LeMC, Fun Lovin’ Criminals, Jett Rebel en Saybia.

Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen dertig jaar met hits als ‘Two Monts Off’ en natuurlijk hét dance anthem van de jaren negentig: ‘Born Slippy .NUXX’. Het bijwonen van een Underworldconcert is een haast extatische belevenis.

Het programma tot nu toe (in alfabetische volgorde): Ashton Brothers, Birth Of Joy, Brennan Heart, Deafheaven, Douwe Bob, Enter Shikari, Espana Circo Este, Exodus, Flux Pavilion, Fresku, Fun Lovin’ Criminals, Gui Boratto & Elekfanz, HAEVN, Herman in een Bakje Geitenkwark, Hollywood Undead, Jack Parow, Jett Rebel, Joey Cape (Lagwagon), The Jacques, Kakkmaddafakka, Korpiklaani, Laura Mardon, Lucas Hamming, Mr. Oizo, PAUS, Powerwolf, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, Saybia, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, Stormzy, The Inspector Cluzo, Tourist LeMC, Walt Hamburger en Yotam (Useless ID). De komende weken volgen stapsgewijs meer nieuwe namen.

Paaspop vindt plaats op 25, 26 en 27 maart in Schijndel (NL). Alle info: www.paaspop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 1 =