43 Bijkomende acts voor Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag breidt de line-up uit met 43 nieuwe acts, die het Europese muziekavontuur weer een stuk richting voltooiing brengen. Afgelopen zaterdag zijn de kaarten voor het evenement in de voorverkoop gegaan. De passe-partouts en de kaarten voor Noorderslag zijn uitverkocht. Voor Eurosonic zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Nieuw op de line-up van Eurosonic:

And the golden choir… (DE), Better Person (DE/PL), Blaue Blume (DK), Blossoms (UK), Branko (PT), Broken Back (FR), DeWolff (NL), Erik and the Worldly Savages (RS), FEWS (SE), Fjaak (DE), FùGù MANGO (BE), Graham Candy (DE), Grandbrothers (DE), Guadalupe Plata (ES), Hasta (NO), Ingrid Lukas (EE), Jeanne Added (FR), Jesper Munk (DE), Jodie Abacus (UK), Jones (UK), Kid Simius (DE), Lowly (DK), Mantar (DE), Marc O’Reilly (IE), Ninos du Brasil (IT), Núria Graham (ES), Pleasure Beach (IE), Populous (IT), Rat Boy (UK), Sara Hartman (DE), Steve’N’Seagulls (FI), Svavar Knútur (IS), The Deaf (NL), The Jacques (UK), Town of Saints (NL), wrongonyou (IT), Yung (DK).

Ook de line-up van Noorderslag kent enkele nieuwe namen:

Charl Delemarre (NL), Gerson Main (NL), Lucas Hamming (NL), Mandrake’s Monster (NL), Oij (NL), Yakumo Orchestra (NL), Zitakula (NL).

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 13 t/m 16 januari 2016 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =