Evil Superstars trekken ook naar Luik

Na hun gesmaakte passage op Pukkelpop breien de Evil Superstars een vervolg aan hun comeback. Op woensdag 18 november spelen ze in Luik. De ticketverkoop start op donderdag 8 oktober.

Als je de dertig nadert of net gepasseerd bent, is de kans groot dat de geweldige songs van Evil Superstars je hoofd tijdens de jaren 90 op hol deden slaan! Ze worden nog altijd beschouwd als een van de beste groepen van ons land. In 1998 trokken ze de stekker eruit, na amper twee albums. De leden doken sindsdien op in andere groepen als dEUS, Millionaire of Eagles of Death Metal…

De onverwachte comeback van Evil Superstars was een van de hoogtepunten van Pukkelpop dit jaar. En ze gaan op hun elan voort, want ze hebben twee Europese concerten aangekondigd. Beiden waren in enkele minuten waren uitverkocht.

Om zich wat warm te lopen voor deze concerten spelen ze op woensdag 18 november in Le Trianon in Luik, op uitnodiging van het CU Festival en Jaune Orange. Ze krijgen er het gezelschap van Cocaine Piss en van Kim & The Created.

De ticketverkoop start op donderdag 8 oktober op 12u via deze link. Kaartjes worden aan de man gebracht aan 18 euro (VVK) en 20 euro (kassa).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × drie =