Heal The World – Benefiet met The Hickey Underworld, Admiral Freebee e.a.

De schrijnende beelden van mensen die op de vlucht zijn voor oorlog beroeren ook heel wat muzikanten. Onder de titel ‘Heal The World’ organiseert Yorgos Tsakiridis (The Hickey Underworld / Bed Rugs) samen met Trix een benefietavond.

Tsakiridis’ eigen bands The Hickey Underworld en Bed Rugs en heel wat bevriende muzikanten zullen optreden voor het goede doel. En het zijn niet de minsten! Zo staan de heren en vrouwen van School Is Cool met hun verse nieuwe hitsingle ‘If So’ op de affiche naast Bert Dockx en zijn Flying Horseman die later dit jaar het gloenieuwe album ‘Night Is Long’ uitbrengen. Maar ook de lokale raphelden van NoMoBS, Pukkelpop-heersers The Germans, het altijd even geniale Fence en het audiovisuele live-project Internal Sun tekenen present. Zelfs Admiral Freebee komt enkele nummers brengen. Because they care!

De opbrengst van de avond gaat integraal naar de hulp aan vluchtelingen en meer bepaald naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

De volledige line-up ziet er als volgt uit: DJ’s Sandra & Kim, Admiral Freebee, Fence, DJ Tim, Bed Rugs, School Is Cool, Internal Sun, The Germans, DJ Menno, The Hickey Underworld, NoMoBS, DJ Igor en Flying Horseman.

Heal The World vindt plaats op zondag 4 oktober in Trix. Alle info: www.trixonline.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − vijftien =