Black Sabbath headliner op Graspop 2016

De editie van 2015 hebben we nog maar net achter de kiezen of daar komt Graspop Metal Meeting al aandraven met zijn eerste headliner voor 2016. Black Sabbath zal op vrijdag 17 juni voor de allerlaatste keer zijn duivels in België ontbinden met een exclusieve benelux show. Tickets gaan op 15 oktober in voorverkoop.

Black Sabbath kondigde begin 2015 al zijn afscheid aan. Oorspronkelijk leek het erop dat ze hun laatste tournee zouden beperken tot Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Maar de Europese fans kunnen nu ook opgelucht ademhalen: op vrijdag 17 juni sluiten frontman Ozzy Osbourne met Tommy Iommi en Geezer Butler Graspop Metal Meeting af. Sinds hun debuutalbum in 1970 scoorde de band wereldhits als ‘Paranoid’, ‘War Pigs’ en ‘Iron Man’, waarmee ze aan de basis liggen van het heavy metalgenre. The final tour by the greatest metal band of all time zal de grootste productie uit de geschiedenis van de band uit Birmingham worden. Voor de allerlaatste keer in de Benelux.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2016. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + elf =