55 nieuwe bevestigen vervolledigen line-up Le Guess Who?

Le Guess Who? heeft met niet minder dan 55 nieuwe bevestigingen zijn programma vervolledigd. Tussen de nieuwe aanwinsten zijn onder meer The Notwist, Atlas Sound, STUFF., The Besnard Lakes en Rats On Rafts terug te vinden.

Postrock, kraut en elektronica worden naadloos verenigd door The Notwist. Bob Forrest, voormalig frontman van het legendarische Thelonious Monster, brengt werk uit zijn nieuwe album ‘Survival Songs’. Atlas Sound, het soloproject van Deerhunter’s Bradford Cox is er eveneens bij.

Andere bevestigingen zijn er van o.a. Kansas City producent Huerco S, de Japanse vibrafonist Masayoshi Fujita en Michael Price Trio, bekend voor Price’s soundtracks voor The Lord Of The Rings en de BBC serie Sherlock. Ook de klassiek geschoolde Ijslandse celliste Hildur Guðnadóttir geeft present naast John Doran, één van de grondleggers van de Britse muziek- en cultuurpublicatie The Quietus.

Alle nieuwe namen op een rijtje:
The Notwist, Hildur Guðnadóttir, Yung Gud & Sad Boys, Atlas Sound, Islam Chipsy / EEK, Prefuse 73, Heems, Huerco S., Lee Gamble (DJ set), The Besnard Lakes, Michael Price Trio, Bob Forrest, Mark McGuire, Masayoshi Fujita, The Weather Station, Bölzer, Virus, Widowspeak, John Doran, Eartheater, Kodiak Deathbeds, Housewives, Sunflower Bean, Dan Friel, Car Seat Headrest, STUFF., Saintseneca, Jack Name, Jessica Moss, Rami Zaidan, Elie Maalouf, Sahar Taha, Nâ Hawa Doumbia, Rats on Rafts, Dollkraut, The Homesick, Torii, HOEK en Torus. Hop Along, Hooton Tennis Club, Bully, J Fernandez, Terzij de Horde, thisquietarmy, Insect Ark, Younghusband, Grooms, It It Anita, Chantal Acda, Black Oak, Moon Moon Moon, Gnaw Their Tongues, Laster en Nefast zijn gratis te zien op de Entrance shows.

Le Guess Who? vindt plaats van 19 tot 22 november. Info en tickets op www.leguesswho.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 3 =