One Festival stelt affiche voor

In het weekend van vrijdag 18 en zaterdag 19 september vindt in Haacht voor de vierde keer het One Festival plaats, een kleinschalig tweedaags festival met twee podia en een exclusieve line-up van indierock bands aan voordelig tarief.

In 2015 zal One Festival voor het eerst twee dagen plaatsvinden. Op vrijdag is het programma gelimiteerd. Hiermee wil de organisatie de intieme sfeer van een concert combineren met het ontspannen en uitgelaten festivalgevoel. Een andere primeur is het gratis ontbijt op de camping. Wie wil kamperen op de One camping betaalt 5 euro en krijgt in ruil daarvoor gratis ontbijt op vrijdag en zaterdag. Nog meer nieuwigheid op zaterdag want One Festival telt op zaterdag voor het eerst 2 podia in plaats van 1. Deze gezellige tent geeft alternatief en jong talent de kans om hun kunstjes te tonen aan het nieuwsgierige One publiek. Als laatste vernieuwing kunnen de bezoekers vanaf dit jaar hun goedkoop geprijsde pintjes drinken uit een recycleerbare beker.

Het vrijdagprogramma bestaat uit o.a. Amongster en Lohaus. Zaterdag gaan onder meer Soldier’s Heart, FùGù Mango, Double Veterans, High Hi, Bibles, Mary’s Little Lamb, Dogs Of Cibola, James Davis, Young Colour en The Greatest Handshake aan het werk.

Info en tickets: www.one-festival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + 2 =