Great Lake Swimmers en meer voor Leffingeleuren

Voorheen had Leffingeleuren al twaalf namen gelost, nu volgen er toevallig opnieuw twaalf. Met uitzondering van Werchter-revelatie Tout Va Bien en de halve locals van Mocambo zijn dit allemaal internationale bands.

De nieuwe lichting namen heeft naast gevestigde waarden ook te ontdekken parels in petto en bestaat uit Great Lake Swimmers, Terakaft, Tout Va Bien, Kevin Morby, La Luz, Wand, Menace Beach, Jack Savoretti, Admiral Fallow, Mocambo, The Shivas en Pauw.

Op 29 juli volgt de rest van de namen en start de ticketverkoop. Dan wordt er ook heel wat info bekendgemaakt over de camping en alle niet-muzikale activiteiten zoals straatanimatie,…

12 namen heeft Leffingeleuren we om mee te beginnen. In totaal zullen er een 40-tal bands geboekt worden, aangevuld met artiesten op het Buskerstage, het DJ-busje, straattheater acts, … Raketkanon, Starflam, Dez Mona, Hookworms, Torres, Eaves, Moondog by Roland & Friends, The Skints, The Deslondes, Dirk, JC Satan en Girlpool geven de affiche alvast kleur. Meer namen volgen binnenkort, net als een voorsmaakje over wat er allemaal naast de podia zal te beleven zijn alsook de camping -en ticketinfo.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats van 18 t/m 20 september in Leffinge met o.a. Raketkanon, Starflam, Hookworms, Torres en meer. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − zeven =