Absolutely Free Festival danst met Monika Kruse en meer

Over 2 maanden trapt AFF een gloednieuwe editie af met een knal! Op 7 & 8 augustus mikt het festival op verrassing, op feest én ontroering, op zwoele beats én gitaargeweld. Hoog tijd om de AFFiche aan te vullen met een stevige portie DJ-geweld.

Op vrijdag 7 augustus zal de legendarische Duitse technopionier Monika Kruse het festival headlinen. De sets van de blondine zijn hard, funky en opzwepend. Enkele uren eerder komt Modeselektor-protégé Benjamin Damage tonen wat ie in zijn mars heeft. Het Limburgse MVMNT zal eerder op de avond het feest op gang trekken met de betere techno- en housebeats.

Tegelijkertijd zorgt Tangram Records voor contrast. Met Limburgers Faisal en Up High Collective en de Leuvense jongeling Sokoto heeft het label toptalent in huis dat garant staat voor bijzonder knap electronisch knip-en plakwerk op het XPRMNT-podium.

AFF vindt plaats op 7 en 8 augustus op de site van C-Mine in Genk en kondigde eerder al acts zoals Ice Age (DK), Double Veterans, Wire (UK), Bed Rugs en I Will, I Swear aan. Het festival blijft ook dit jaar gratis mits inlevering van drie gebruikte batterijen waarmee Natuurpunt gesteund wordt. Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 5 =