Villagers en Bony King op Moods!

Moods!, het sfeer- en muziekfestival in de Brugse binnenstad, schiet opnieuw met scherp en pakt uit met de komst van Villagers en Bony King.

Villagers komt zijn nagelnieuwe album ‘Darling Arithmetic’ voorstellen op Moods! Intiem. Vlijmscherpe teksten over liefde en consoorten en songs zacht als schouderklopjes die knipogen naar die andere Conor, van Bright Eyes. Villagers zie je aan het werk op woensdag 5 augustus op het Binnenplein van het Belfort.

De koning der Belgische songsmeden brengt het nieuwe album ‘Wild Flowers’ mee naar Moods! Bony King brengt licht melancholische folkpop die breed glimlacht naar Bob Dylan, Leonard Cohen en Neil Young. Warm en wonderschoon spul, samen met Hindi Zahra gratis te zien op vrijdag 31 juli in de Burg.

Moods! loopt van 24 juli t/m 6 augustus met o.a. Ben L’Oncle Soul en Flip Kowlier. Alle info: www.moodsbrugge.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vijf =