Autumn Falls bevestigt eerste acts

Autumn Falls maakt zich klaar voor een nieuwe editie en palmt opnieuw de beste Belgische zalen in voor meer dan een maand lang concerten met o.a. Beach House, Jose Gonzalez, Father John Misty en The Mountain Goats.

Het uitgangspunt blijft hetzelfde: een boeiende en kwaliteitsvolle line-up waarbinnen kersverse ontdekkingen gecombineerd worden met gevestigde waarden. Dit alles in de best mogelijke omstandigheden, dankzij het partnerschap met uw favoriete concertzalen in België. Het festival vindt dit jaar plaats van eind oktober tot midden december.

Volgende namen prijken tot nu toe op de affiche, meer artiesten worden later bekendgemaakt: Beach House, Jose Gozalez, Father John Misty, The Mountain Goats, A Winged Victory For The Sullen, Raketkanon, Bing & Ruth, Girl Band, The Weather Station, Anna B Savage en Fist City.

Net als vorige jaren zijn een beperkt aantal combitickets beschikbaar, waarmee men toegang heeft tot alle concerten op het Autumn Fallsprogramma. Combitickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 26 mei voor slechts €60. Afzonderlijke tickets worden aangeboden door de zalen zelf.

Alle info: www.autumnfalls.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 2 =