Janez Detd, La Muerte, Martin Solveig en meer voor Lokerse Feesten

De Lokerse Feesten zetten het weekend in met een vat vol nieuwe namen waaronder Janez Detd, Martin Solveig, Goose, La Muerte en Rae Morris.

Dance-fanaten mogen zich verheugen op superstar dj Martin Solveig, Goose, Trentemoller (dj-set), Etienne de Crécy présente Super Discount 3 live, Nouveau Riche All Stars én de langverwachte terugkeer van één van de allerstrafste dance-acts van het genre, Leftfield, die hun nieuw album komen voorstellen.

Fans van het zwaardere gitaarwerk worden dan weer verwend met Channel Zero, Janez Detd (beide met exclusieve Belgische festivalshows) en La Muerte.

En voor de liefhebbers van pure pop zijn er concerten van Milow, Yevgueni en nieuwe Engelse belofte Rae Morris. In de Elektropedia Room tenslotte krijgen STUFF. en Vuurwerk op 5 augustus het gezelschap van niemand minder dan Lefto.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van o.a. dEUS, Belle and Sebastian, Kaiser Chiefs, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, The Jesus And Mary Chain, Mark Lanegan Band, Rob Zombie en Soulfly. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 5 =