Janez Detd exclusief op Boerenrock

Janez Detd spelen deze zomer een exclusieve reünieshow op Boerenrock en zakken daarvoor in originele bezetting en met hun grootste hits af naar Kortenaken.

Janez Detd speelde ook in 2008 al op Boerenrock en ging toen met een grote glimlach van het podium. De bandleden wisten toen al dat ze ongeveer een jaar later de gitaren aan de haak zouden hangen. Zoals bij veel andere bands kriebelde het na verloop echter weer en speelden de punkrockers afgelopen zomer al een aantal reünieconcerten. Dit jaar is Boerenrock aan de beurt voor een exclusieve show. “Toen we hoorden dat onze helden van Therapy? kwamen, was de kogel sneller door de kerk dan dat ‘The Machine’ Anti-Anthem aftikt!”, klinkt het bij frontman Nikolas Vanderveken.

Janez Detd zie je aan het werk op zaterdag 27 augustus.

Boerenrock vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus met o.a. Golden Earring, Therapy?, School Is Cool, Urbanus & De Fanfaar, Discobar Galaxie, Murdock, Clouseau, Natalia en K3. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + acht =