De Mens, De Fanfaar en The Skadillacs op Genk On Stage

Genk On Stage vult zijn programma verder aan met De Mens, De Fanfaar, The Skadillacs en talrijke andere acts.

Op vrijdag opent de band Grand Hammond met Genkenaar Yass. Daarna is het tijd voor een feestje met de energieke bende van Level Six. Afgesloten wordt er met Café Flamand.

De Fanfaar bijt zaterdag de spits af. Voor het grote publiek is deze groep vooral bekend als de band achter de kont van Urbanus, waarmee hij een stuk van zijn laatste plaat ‘Wan Troe Tie’ opnam. In de vooravond is het de beurt aan Daktari, een Genkse rockband die trouw blijft aan de Nederlandse taal. De Post, De Geest en De Mens maken ‘s avonds het mooie weer.

Traditiegetrouw start de Fruitstage op zondag met enkele muzikanten van de Academie Muziek Woord en Dans. De avond wordt ingezet met de feestband The Skadillacs. Later op de avond is het nog aan Nielson en Les Truttes.

Genk On Stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De optredens worden verspreid over vijf podia op wandelafstand van elkaar in het centrum van de stad. Onder meer Arsenal, Novastar, Omar Souleyman, Admiral Freebee, Magnus, The Hickey Underworld, Racoon, Team William en Jett Rebel werden reeds bevestigd. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 6 =