Best Kept Secret presenteert uurschema met nieuwe acts

Beloofd is beloofd, en dus komt Best Kept Secret om klokslag 11u met een verse lading namen op de proppen. Onder meer Cheatahs, Drenge, Rhodes, God Damn en Afterpartees geven present.

Best Kept Secret presenteert vandaag zijn uurschema en daar staan enkele nieuwe namen op te blinken. De komst van Fidlar, Cashmere Cat, Balthazar, Rats On Rafts en Larry Gus was reeds bekend en daar komen nu volgende acts nog bij: Cheatahs, Drenge, God Damn, Boxed In, STUFF., Klangstof, SEKOIA invites Polynation (live), DJ Florisz Janvier & Sirens Of Saturn (live), Deakin (Animal Collective, dj set), Kero Kero Bonito, St. Paul, Mike Mago, Afterpartees, Jungle By Night, Kenny B, Nevermind The British, Cho (live), Jonathan Toubin, Dollkraut, Applescal, Caspar en Stroes.

Best Kept Secret vindt plaats van 19 t/m 21 juni met o.a. Alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, The Jesus & Mary Chain, Ride, Temples, Marmozets en vele anderen. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + dertien =