Sing My Title :: Nieuw blues- en rootslabel uit Gent organiseert eerste Labelnight

Sing My Title is het gloednieuwe label van Tim De Graeve, aka Tiny Legs Tim. Hierin brengt hij verschillende generaties blues- en rootsartiesten samen met de bedoeling blues- en rootsmuziek weer op de kaart zetten bij het grote publiek. De Graeve heeft zich hiervoor laten omringen door enkele grootmeesters: zo speelde Don Croissant (aka Little Jimmy) in de jaren 60 nog in het voorprogramma van The Rolling Stones. Verder is er ook nog Paul Couter, bekend van bij Freckleface en Tjens Couter, die na jaren broeden een nieuw album uit heeft. Tiny Legs Tim zelf is de muzikale erfgenaam van deze namen, hij combineert zijn singer/songwriter-talent met een immens respect voor de oude bluestraditie.

Op 14 mei presenteert Sing My Title met trots de eerste Label Night in het fantastische kader van de Minardschouwburg. Een unieke showcase met optredens van Don Croissant, PCNW (Paul Couter) en Tiny Legs Tim feat. Roland.

Tickets kosten 15 € in voorverkoop en zijn te verkrijgen aan de ticketbalie van de Vooruit, of ook nog online.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − zeven =