Vandal X blaast 20 kaarsjes uit

Vandal X teistert al 20 jaar uw gehoor en viert dat dit jaar met een 7-inch, een videoclip én een nieuwe plaat.

In hun 20-jarig bestaan brachten de Limburgse noise-veteranen al zes albums uit, speelden ze al samen met Fugazi, Tomahawk, Girls against Boys, Sonic Youth, Trans Am, Unsane en Barkmarket en zaten ze in de studio met onder meer Mauro Pawlowski en Steve Albini. En ook hun live-reputatie mag er zijn.

Zanger-gitarist Bart Timmermans en drummer Günther Liket maakten recentelijk werk van de opvolger van het door ons fel gesmaakte God Knows uit 2013. Die plaat, die op dit moment nog gemixt wordt, zal verschijnen in oktober. In de tussentijd wordt een nieuwe reeks optredens ingepland. Maar ondertussen is er dus wel al de hilarische videoclip (de eerste ooit van de band) bij de nieuwe single “Flashlight”. De video werd opgenomen door het Gentse productiehuis Spookstad. Genieten maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 4 =