Reisje naar de maan met The Orb

Een van de belangrijkste pioniers van de elektronische muziek, The Orb, brengt eind juni een nieuw album uit. Dat Moonbuilding 2703 AD zal uit vier stevige tracks. bestaan

Volgens het persbericht wordt het nieuwe album een nogal psychedelische plaat met “synth bliss, loops, swingende breakbeats en enkele krachtige basslines” en bevindt The Orb zich op het hoogtepunt qua creativiteit in hun carrière. Het is al de tweede plaat die Alex Paterson en Thomas Fehlmann, het duo achter de groepsnaam, uitbrengen op het Duitse Kompakt. Eerder was er in 2005 al het succesvolle Okie Dokie It’s The Orb On Kompakt.

Het album komt uit op 23 juni en zal beschikbaar zijn als cd, vinyl en digitaal. Wie zich de deluxe-vinyl aanschaft krijgt er nog eens 3 nummers bij, waaronder een eerbetoon aan de overleden J Dilla. Op 15 mei staat The Orb trouwens ook op het Eurorock Festival in Neerpelt.

Moonbuilding 2703 AD

:

  1. God’s Mirrorball
  2. Moon Scapes 2703 BC
  3. Lunar Caves
  4. Moonbuilding 2703 AD

>Bonus Tracks

  1. Dilla’s Moon Quake (The Orb’s Tribute To J Dilla)
  2. Moon Quake (Slice Of Silver) #
  3. Moon Quake 6 #

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 2 =