Emika showt nieuwe videoclip voor “My Heart Bleeds Melody”

Deze week las u op enola nog hoe de derde plaat van de Brits-Berlijnse Emika die binnen enkele weken verschijnt het resultaat is van een “positieve jetlag”. Vandaag kunnen we u ook de video bij haar nieuwste single ter aankondiging voorstellen: “My Heart Bleeds Melody”.

De video werd door Emika zelf geschoten op Madeira, toen ze er optrad in een design hotel. Voor het filmen werden twee iPhones gebruikt, waarna de beelden door de Poolse videokunstenaars van Chock Pock werden bewerkt. “Madeire is geweldig mooi, maar ook afschrikwekkend, met dramatische en onvoorspelbare weersveranderingen, en de nabijheid van de uitgestrekte oceaan. Ik voelde me er zo vrij en open, dat ik gewoon moest filmen van zodra ik het water zag vanuit mijn hotelcamer”, klinkt het in het bijschrift.

En dat ziet er dan zo uit:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − 15 =