Boomtown pakt uit met Lambchop, Sun Kil Moon en meer

Na de eerder aangekondigde Gabriel Rios, lost het Gentse Boomtown ook een resem namen voor de concerten in de Handelsbeurs en buiten op de Kouter. Onder meer Flip Kowlier, Jacco Gardner, Lambchop en Sun Kil Moon geven er present.

Flip Kowlier zal op woensdag de Kouter in de fik steken, Meuris doet hetzelfde op vrijdag door een overzicht van zijn nogal indrukwekkende carrière te spelen. Ook Jacco Gardner, Douglas Firs, en Faces on TV doen hun duit in het zakje.

Het concept blijft hetzelfde: de concerten buiten zijn gratis, de shows binnen in de Handelsbeurs zijn bijna gratis. En daar zijn de namen al helemaal niet van de minste. Indie-grootheden als Lambchop, Sun Kil Moon en Dans Dans zullen er bijvoorbeeld spelen in de Zaal, en andere coole namen als Cold Specks en Blaue Blume spelen er in de Club. Ook Chantal Acda, Condor Gruppe, Stadt, Oaktree & Avondlicht, The Germans, Yellow Straps en Love Like Birds zijn van de partij. Meer namen volgen in de komende weken!

Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + vier =