Nummer 3 voor The Hickey Underworld

Op 24 april heeft The Hickey Underworld een laat paascadeautje klaar: III. En met ‘High School Lawyer’ verschijnt al meteen een eerste single.

Zoals de naam al doet vermoeden, is III intussen de derde plaat voor The Hickey Underworld. Voor Tim Vanhamel, de in 2014 ingelijfde gitarist, is het echter het eerste album samen met de band. Single ‘High School Lawyer’ biedt alvast een voorsmaakje.

III:

 1. High School Lawyer
 2. Dwamgoz
 3. Colossal No
 4. DIY Lamborghini
 5. Pegasus God Cloth
 6. Seeing Eye Friend
 7. Conquistador
 8. Bowlegged
 9. Floor Opened Up
 10. Chill Their Sould
 11. Weedgreed

De komst van een nieuw album betekent ook dat er binnenkort enkele optredens op de planning staan. Om precies te zijn: 11 april op het Jakhals Festival in Desselgem, 17 april in de Gentse Vooruit, 4 mei in Het Depot te Leuven, 17 mei in de Brusselse AB Club, en 21 mei in de Cactus Club in Brugge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + dertien =