Wiegedood maakt het donker

Na een paar indrukwekkende optredens brengt Wiegedood op 8 mei De Doden Hebben het goed uit.

Een band met leden van Amenra, Oathbreaker, Hessian en Rise and Fall kan niet ander dan de verwachtingen de hoogte inschieten. En dat deed Wiegedood ook. Het trio hulde 019, De Kreun en Het Bos al in een waas van mist met een mix van atmosferische black metal en de Noorse variant. Maar er is nog meer: de explosieve black metal wordt doorspekt met doominvloeden en ingetogen momenten. Dat gecombineerd met stroboscoopflitsen greep Wiegedood van de eerste gitaarnoot tot de laatste blastbeat naar de keel.

Dus als u Wolves In The Throne Room, Darkthrone en consorten een warm hart toedraagt, weet u wat u te doen staat. Consouling Sounds brengt de cd uit op 500 exemplaren, hetzelfde geldt voor de LP. Bestellen kan via deze link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × twee =