Modeselektor programmeert nachtje Dour Festival

Modeselektor en Dour Festival, de twee hebben al een hele geschiedenis samen; nadat ze reeds live, als dj, met Moderat of hun label 50 Weapons op de weide verschenen, krijgt ons favoriete Berlijnse producers-duo dit jaar carte blanche om een volledige nacht te programmeren.

Het project zal zich in twee delen afspelen: eerst kan je Gernot en Sebastian live aan het werk zien op de Last Arena met ‘Siriusmodeselektor’ (samen met hun vriend Siriusmo). Daarna kapen de heren één van de tenten op het terrein, voor een nachtje “Modeselektion”. Ze spelen een DJ-set, en laten zich bijstaan door enkele vrienden: Ben UFO, Kink (live) en een onuitgegeven back-to-back tussen Doc Daneeka en Benjamin Damage.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 20 =