Flogging Molly, Asaf Avidan en meer voor Festival Dranouter

Het programma voor de 41ste editie van Festival Dranouter begint langzaam vorm te krijgen. Flogging Molly, Asaf Avidan en Red Hot Chilli Pipers zijn slecht enkele van de nieuwe namen die begin augustus ook naar het vernieuwde festivalterrein van Dranouter afzakken.

Andere nieuwe namen zijn Steeleye Span, Baltic Crossing, Amsterdam Klezmer Band, Spiro, Broken Twin, NV3, Kongero en Erlend Viken Trio. Zij worden toegevoegd aan de line-up waarop eerder onder meer The Magic Numbers, Intergalactic Lovers, Triggerfinger, Calexico, Het Zesde Metaal en Roosbeef bevestigden.

Festival Dranouter vindt plaats op 7, 8 en 9 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × een =