Nieuwe plaat, single en baard voor Villagers

Villagers kondigt de komst van alweer hun derde plaat aan: Darling Arithmetic. Ook bijhorende single “Courage” werd eerder deze week gelost.

Naast succesvolle voorgangers Becoming A Jackal en Awayland, klinkt ook dit nieuwe album veelbelovend. Met deze plaat wou Conor O’Brien zichzelf heruitvinden door terug te keren naar zijn roots als singer-songwriter. Opvallend is dat O’Brien de plaat deze keer volledig zelf opgenomen en geproducet heeft in zijn thuisstad Malahide, Ierland. Nieuwsgierigen onder ons kunnen, bij wijze van voorsmaakje, de eerste single “Courage” al beluisteren. Bekijk ook zeker de clip waar de frontman ditmaal zijn babyface inruilde voor een heuse indiefolkbaard.

Darling Arithmethics zal verkrijgbaar zijn vanaf 13 april, zowel op CD, LP als digitale download. Wie niet kan wachten, kan het album alvast pre-orderen via iTunes en krijgt er de single “Courage” gratis bovenop.

Dat er een Brussels concert zal komen werd al bevestigd, enkel de exacte datum moet nog bekend gemaakt worden. We’ll keep you posted.

Tracklist:

  1. “Courage”
  2. “Everything I Am Is Yours”
  3. “Dawning On Me”
  4. “Hot Scary Summer”
  5. “The Soul Serene”
  6. “Darling Arithmetic”
  7. “Little Bigot”
  8. “No one To Blame”
  9. “So Naïve”

(ld)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + tien =