Nieuwe Balthazar van achter ‘Thin Walls’

De Kortrijkse band Balthazar brengt een nieuwe plaat uit. Thin Walls verschijnt op 30 maart via PIAS, maar eerste single “Then What” kwam vandaag uit en is volgens frontman Maarten Devoldere “een verwrongen lovesong”.

Thin Walls is onderweg geschreven tijdens de tournee voor voorganger Rats, die uitkwam in 2012. Het album zelf werd opgenomen in het Verenigde Koninkrijk in de Yellow Fish Studios in Lewes met Ben Hillier (Blur, Depeche Mode en Elbow) en Jason Cox (Massive Attack en Gorillaz).

“Then What” gaat over een wanhopige verliefdheid die doet beseffen dat je eigen geluk afhangt van je partner. Het album zal verkrijgbaar zijn vanaf 30 maart als cd en digitaal.

Thin Walls:

  1. Decency
  2. Then What
  3. Nightclub
  4. Bunker
  5. Wait Any Longer
  6. Dirty Love
  7. Last Call
  8. I Looked For You
  9. So Easy
  10. True Love

“Then What”:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 11 =